Empty 3

Joy Ligteringen

Schrijver, storyteller, spiritueel gids
Ommen, Niederlande

Do More Of What Makes You Happy!

Na mijn wake-up call met de hulp van een auto-ongeval, call in 2004 is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Ik sloot mijn bedrijf (noodgedwongen) en ben de spirituele weg op gegaan. Daarmee kwam magie in mijn leven samen met een gevoel van zingeving en dat na jaren en jaren op zoek te zijn geweest naar mijn doel op Aarde.

In 2007 stond er plotseling een indiaan in mijn woonkamer en nadat ik van de verbazing bekomen was adviseerde hij me om te gaan schrijven. Die indiaan was White Bull (google maar).
Ik nam de raad ter harte en inmiddels zijn er vier boeken gepubliceerd en ben ik met het vijfde bezig. Niet zomaar boeken maar waargebeurde en magische verhalen met Eva Goudsmid in de hoofdrol. Het blijken verhalen te zijn die anderen de weg kunnen wijzen naar een leven dat als zinvol en vervullend voelt.

Daarnaast geef ik lezingen, channel berichten en fungeer ik als spiritueel gids.
Omdat ik veel gratis ter beschikking stel en ik zoveel mogelijk mensen wil laten meegenieten van mijn verhalen, kennis en ervaring vraag ik je hulp. Met een klein bedrag per maand help je mee om mijn werk zoveel mogelijk te verspreiden.
Dank je wel!

The Wall

Kein Inhalt

If you would like to support this artist you can set your own support amount here or choose from one of the rewards below.

+
Early Bird Special: Noch 5 verfügbar

De eerste vijf supporters nodig ik bij mij thuis uit voor een uitgebreide lunch.

EUR
/ Monat

EUR 7 / Monat

Steun je mij maandelijks met minimaal € 7 dan ontvang je een e-boek naar keuze, 20% korting op de boeken (wel bij mij bestellen), met regelmaat een uitnodiging voor een lezing tegen verlaagd toegangstarief, gratis deelname aan een satsang of andere bijeenkomst (b.v. een feestelijke boekpresentatie), je hebt toegang tot de lessen in meesterschap en je ontvangt eenmaal per maand mijn E-zine met o.a. een verhaal, een video, een boekbespreking, een channeling wanneer aan de orde en tips.

+
Early Bird Special: Noch 5 verfügbar

De eerste vijf supporters nodig ik bij mij thuis uit voor een uitgebreide lunch.

Unterstützen
EUR 15 / Monat

Wanneer je me maandelijks steunt met een minimaal bedrag van € 15 dan ontvang je niet alleen een e-boek naar keuze, 20% korting op de boeken (wel bij mij bestellen), met regelmaat een uitnodiging voor een lezing tegen verlaagd toegangstarief, gratis deelname aan een satsang of andere bijeenkomst (b.v. een feestelijke boekpresentatie), je hebt toegang tot de lessen in meesterschap en je ontvangt eenmaal per maand mijn E-zine met o.a. een verhaal, een video, een boekbespreking, een channeling wanneer aan de orde en tips, en elke zes maanden een van mijn boeken.

+
Early Bird Special: Noch 5 verfügbar

De eerste vijf supporters nodig ik bij mij thuis uit voor een uitgebreide lunch.

Unterstützen
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren