Empty 3

Joy Ligteringen

Schrijver, storyteller, spiritueel gids
Ommen, Niederlande

Do More Of What Makes You Happy!

Na mijn wake-up call met de hulp van een auto-ongeval, call in 2004 is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Ik sloot mijn bedrijf (noodgedwongen) en ben de spirituele weg op gegaan. Daarmee kwam magie in mijn leven samen met een gevoel van zingeving en dat na jaren en jaren op zoek te zijn geweest naar mijn doel op Aarde.

In 2007 stond er plotseling een indiaan in mijn woonkamer en nadat ik van de verbazing bekomen was adviseerde hij me om te gaan schrijven. Die indiaan was White Bull (google maar).
Ik nam de raad ter harte en inmiddels zijn er vier boeken gepubliceerd en ben ik met het vijfde bezig. Niet zomaar boeken maar waargebeurde en magische verhalen met Eva Goudsmid in de hoofdrol. Het blijken verhalen te zijn die anderen de weg kunnen wijzen naar een leven dat als zinvol en vervullend voelt.

Daarnaast geef ik lezingen, channel berichten en fungeer ik als spiritueel gids.
Omdat ik veel gratis ter beschikking stel en ik zoveel mogelijk mensen wil laten meegenieten van mijn verhalen, kennis en ervaring vraag ik je hulp. Met een klein bedrag per maand help je mee om mijn werk zoveel mogelijk te verspreiden.
Dank je wel!

The Wall

Kein Inhalt
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren